Web stranica Alan Đozić Consulting

Nastavili smo našu suradnju sa uspješnim gospodarskim subjektima s područja Sisačko-moslavačke županije. Izradili smo web stranicu za uslužni obrt Alan Đozić Consulting, te obučili njihv tim za samostalno održavanje i ažuriranje web stranice. 

Istovremeno, izradili smo im i profil na društvenoj mreži Facebook koji također samostalno administriraju.

 

http://www.alandjozic-consulting.hr/

Lipovac - metal d.o.o.

Posebno nas raduje suradnja sa uspješnim privatnim firmama. Svakako se takvom može nazvati firma Lipovac-metal d.o.o. iz Siska čija se proizvodnja temelji na osmišljavanju i konstruiranju medicinskih pomagala/proizvoda  Dobitnici su i nagrade Hrvatske gospodarske komore “Zlatna kuna“ za najbolju inovaciju u županiji.

 

http://www.lipovac-metal.hr/

Općina Hrvatska Dubica

Više nego dobra iskustva imamo nakon suradnje sa ljudima iz Općine Hrvatska Dubica na projektu izrade novog općinskog portala. Ono što nas je posebno oduševilo je uključenost i entuzijazam načelnika Općine oko pripreme sadržaja za stranicu, te načina prezentacije istih. Stranica je opravdala očekivanja, nismo neskromni ako kažemo da je to jedna od boljih općinskih stranica u RH. 

http://www.hrvatska-dubica.hr/

DPBO Petrinja

Dom za psihički bolesne odrasle osobe iz Petrinje povjerio nam je izradu službene internetske stranice Doma koju smo nastavili i održavati. Izuzetno smo zadovoljni suradnjom sa djelatnicima Doma. Profesionalni, stručni i susretljivi kako u svom odgovornom i zahtjevnom poslu, tako i u ovom području koje im nije toliko blisko.

www.dpbo-petrinja.hr

Orbis Telekom - konferencija

Više od 250 telekomunikacijskih stručnjaka na jednom mjestu, na najvećoj specijaliziranom konferenciji u regiji u organizaciji Vox Mundi i Orbis Telekoma. Bilo nam je čast održavati stranicu CEE CEE 4 konferencije održane u Opatiji u Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta od 28.1.2015. - 30.1.2015.

www.cee-cee.net

Web stranica projekta P4P

Tijekom 2014.godine izradili smo i održavali internetsku stranicu projekta P4P Partnership for Progress – Partnerstvo za razvoj. Projekt je provodila Razvojna agencija SIMORA, uz brojne partnere. Hvala svima na odličnoj i produktivnoj suradnji.

www.p4psmz.eu

Curman projekt - dvojezični web

Za tvrtku Curman projekt d.o.o. izradili smo dvojezični CMS na hrvatskom i engleskom jeziku. Uz specijalizirani web za energetsko certificiranje, koji smo za ovu tvrtku izradili ranije, sa službenim webom same tvrtke zaokružili smo odličnu suradnju. Hvala na povjerenju.

  

www.curman-projekt.com

Energetski certifikat

Iz tvrtke Curman projekt d.o.o. dobili smo projektni zadatak kreirati stranicu vezanu za uslugu energetskog certificiranja zgrada. Najbitnija stvar bila je napraviti ispravnu SEO optimizaciju, te kreirati uspješnu adwords kampanju. Prenjet ćemo dojmove dipl. ing. Curmana: "Puno vam hvala. Kampanja funkcionira odlično" Stranicu možete pogledati ovdje

Stomatološka ordinacija Vuletić

Proteklu godinu završili smo s projektom s kojim smo vrlo zadovoljni. Nećemo se sami hvaliti pa ćemo prenjeti dojmove dr.dent.med. Marka Vuletića: Evo "Pregledao sam stranicu i stvarno sam jako zadovoljan, čak i bolje nego što sam zamišljao! Stvarno je sve onako kako sam zamislio, od odličnog dizajna i boje, rasporeda na stranici i izdvojenih usluga..." Valja dodati da smo za klijenta izradili adwords kampanju koja se već u prvom tjednu pokaza uspješnom. Stranicu pogledajte ovdje

Zavod za javno zdravstvo SMŽ

Zajedničkim angažmanom djelatnika Zavoda za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije i razvojnog tima BIT centra izrađena je informativna i vizualno privlačna stranica. Glavni cilj Zavoda za javno zdravstvo bio je što više približiti stranicu korisnicima, građanima, kako bi informacije i usluge koje pružaju bile što dostupnije i pristupačnije. Stranicu pogledajte ovdje

Web Grada Petrinje

Vrlo smo počašćeni što nam je Grad Petrinja dao povjerenje, te smo im u skladu sa najnovijim standardima redizajnirali službenu internetsku stranicu Grada. Uz angažman gradonačelnika i stručnih službi, te posebice službenika iz Ureda gradonačelnika, stara stranica je gotovo u potpunosti "presložena", instaliran je novi "engine", potpuno novi administratorski panel, stavljena sigurnosna zaštita, te održana dvodnevna edukacija o samostalnom održavanju internetske stranice. www.petrinja.hr 

 

Kontakt i lokacija

Podrška na daljinu


Udaljena administracija računala - korisnička podrška u svakom trenutku, kao da smo kod vas

Poslovni portal

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd